avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Interfon
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Interfon

Am plătit sa avem interfon la bloc! Acum vecinii pun un bidon cu apa ca sa stea usa deschisa! Mai mult am fost amenințati cu bătaia daca mai închidem usa! Legal putem face ceva?
Ultima modificare: Marți, 8 Octombrie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: stanciu4444 , utilizator 12:39, 6 Octombrie 2019

Iuly100 a scris:

Am plătit sa avem interfon la bloc! Acum vecinii pun un bidon cu apa ca sa stea usa deschisa! Mai mult am fost amenințati cu bătaia daca mai închidem usa! Legal putem face ceva?

Da, sunati la politie.
N intervine politia pentru solutionare astfel de spete
Sesizati oficial presedintele de asociatie de proprietari
Pentru amenintari poate interveni politia.

ynocentta a scris:

N intervine politia pentru solutionare astfel de spete
Sesizati oficial presedintele de asociatie de proprietari

Nu stiam ca presedintele de asociatie are si atributii de paznic/bodyguard al blocului.
Pe zi ce trece aflu lucruri noi (aberante) de la ynocentta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt si distrugere: din tabloul electric general de pe palier ... mitabiciclista mitabiciclista Furt si distrugere: din tabloul electric general de pe palier s-au furat sigurantele pentru apartamentul meu.Gasit frigiderul dezghetat,apa pe jos,mancare ... (vezi toată discuția)
Reclamatie restaurant care activeaza la parterul blocului AlMaria AlMaria Buna ziua, Am si eu nevoie de o informatie: unde m-as putea adresa pentru a face o reclamatie referitoare la un fast food care activeaza la parterul blocului ... (vezi toată discuția)
Persoane care isi fac nevoile in scara blocului. ce este de facut? giv giv Avem scara de bloc langa o scoala. Zilnic gasim in scara blocului copii care mananca, beau suc sau fumeaza. Problema este ca unii dintre ei isi fac nevoile ... (vezi toată discuția)