avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi
Forum Activitate NellyN

Activitate NellyN

Răspuns la discuția Constructie identica cu alta !
Dreptul de autor cred ca apartine proiectantului/ arhitectului.Puteti avea probleme cu proprietarul cladirii daca acesta poate dovedi ca a cumparat acest drept de autor de la proiectant /arhitect ( justificarea trebuie sa fie cuprinsa intr-un inscris).
In anul 1985 am cumparat un apartament impreuna cu fostul meu sot de care m-am despartit in.anul 2000 Dupa divort nu am facut partaj pentru ca ulterior ne-am impacat fara sa ne recasatorim si am trait impreuna in acel apartament pana la decesul sotului in noiembrie 2014. El a avut din prima casatorie un copil. Dupa decesul fostului sot eu si fiica lui vrem sa dezbatem succesiunea in fata unui notar.Mentionez ca pe Titlul de Proprietate al casei este numele meu si al fostului sot! Care sant sansele mele de a-mi recupera partea mea din apartament? Este posibil sa pierd drptul de proprietate pe 50% din apartament pentru ca nu am facut partajul dupa divort? Cum mai poate sa imi fie recunoscuta partea mea de apartament in succesiunea dupa moartea fostului sot.