avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1099 soluții astăzi
Forum Activitate robert0107

Activitate robert0107

Răspuns la discuția Indemnizatie mamica
Mulțumesc de răspuns. Știți cumva și ce acte o sa am nevoie?

Cornel Vasile a scris:

Daca in cele12 luni eligibile pentru CCC din ultimii doi ani anteriori datei nasterii copilului s-a realizat o perioadă venituri din activităţi profesionale în alte state membre UE, SEE sau Elveţia, iar în ultima perioadă dinaintea naşterii copilului s-a desfăşurat activităţi profesionale în România atunci se poate beneficia de indemnizaţie pentru creşterea copilului în România.

Bună ziua! Se poate ca o mămică, care a lucrat în UK timp de 5 ani fără întrerupere,vine și naște în România, poate aplica pentru indemnizatie în România cu fluturașele din UK?Vrem sa ne mutam înapoi în tara și am vrea sa știm dacă am putea aplica.
Discuție livrare
Buna ziua,
Vreau sa stiu daca cineva din Romania imi trimite pachet in Anglia cu o firma de curierat si erau si 4 cartuse de tigari cu timbru si bon fiscal langa ele(erau pt 2 persoane cartusele) le puteau confisca la vama fara sa i se dea ceva la mana soferului?Soferul care a adus pachetul nu avea nimic la mana si era desfacuta doar o cutie din cele doua,soferul a vorbit urat iubitei mele(ea era acasa cand a ajuns pachetul),Ce as putea face?Multumesc!