avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Activitate mirela dojana

Activitate mirela dojana

Răspuns la discuția rate restante catre banca
Eu v-as sfatui sa verificati daca toate aceste presiuni vin intr-adevar din partea bancii sa a vreunei firme de recuperari, pentru ca se practica astfel de lucruri in Romania.
Exista astfel de firme care sunt sau nu mandatate de banca, probabil ca da, daca isi pierd timpul facand asta, insa niciodata nu infatiseaza vreun mandat, si care isi fundamenteaza activitatea tocmai pe necunoasterea legii de catre oameni si pe efectul intimidarii.
Mie imi este greu sa cred ca o banca poate avea astfel de practici. Cu atat mai mult cu cat exista posibilitati legale de rezolvare a situatiei.
Eu v-as sfatui sa mergeti direct la banca si sa discutati deschis situatia pentru ca sunt lucruri care se pot intampla oricui. Daca au atata solicitudine fata de situatia dvs, o vor avea acolo si mai mult, cu si mai oportune mijloace.
Va doresc sa rezolvati!
Multumesc, voi studia.
As vrea sa stiu care mai este situatia cu publicarea in MO a acestui recurs in interesul legii si daca imi poate trimite cineva textul sau.
Mi se pare absurd atunci cand atac actul emis de o institutie, respectiv OCPI, sa nu chem in judecata acea institutie. Cine poate raspunde de legalitatea acelui act decat aceasta?
Si, in contextul in care trebuie sa creez un contencios, cu cine sa ma judec, mai ales ca eu cu vecinii nu am nici un diferend.
De aceea as fi vrut sa vad textul recursului in interesul legii. Multumesc anticipat oricui ma poate ajuta.