avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Activitate Corrry

Activitate Corrry

Discuție Malpraxis
Buna seara! In cazul unui malpraxis in laborator de analize medicale , mai exact urmând sa fac o intervenție medicală unde trebuia sa prezint un set de analize printre care și grupa sanguina aceasta din urma fiindu-mi greșita fata de grupa de sânge pe care eu o am. Doresc sa fac plângere pt aceasta eroare și va rog sa îmi Spune-ți dacă m-a pot adresa instanței in proces civil sau Direcției de sănătate publica comisiei de malpraxis ?! Mulțumesc.
Va multumesc mult !
In octombrie 2015 eram in cautarea unui loc de munca,muncisem pana in luna septembrie la o societate care si-a sistat activitatea.
Sa inteleg ca sotul poate cere CCC chiar daca in cele 12 luni,4 din acestea sunt doar cu 2 ore/zi,sau poate primi stimulentul de insertie de 500 lei fara a intra in CCC.
Va Multumesc!
Data aproximativa a nasterii este 30.09.2016,iar contractul de munca este semnat pe 12.11.2015.
Buna ziua.Referitor la concediul pentru cresterea copilului va rog sa-mi spuneti daca eu sau sotul pot beneficia de acesta in situatiile urmatoare:Eu sunt insarcinata in 7 saptamani,angajata de 2 luni cu contract de munca norma intreaga,iar la momentul nasterii voi avea 11 luni de cotizare.
Sotul este angajat de mai multa vreme,numai ca la momentul nasterii din ultimile 12 luni de angajare/cotizare 4 sau 5 luni a fost angajat numai cu 2 ore/zi di notive financiare ale societati unde lucreaza,din luna mai 2016 contractul va reveni la 8 ore/zi iar la momentu nasterii respectiv luna septembrie va fi angajat cu norma intreaga.In care din cele doua situatii putem cere concediul pentru cresterea copilului?
Va multumesc!