avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Malpraxis
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Malpraxis

Buna seara! In cazul unui malpraxis in laborator de analize medicale , mai exact urmând sa fac o intervenție medicală unde trebuia sa prezint un set de analize printre care și grupa sanguina aceasta din urma fiindu-mi greșita fata de grupa de sânge pe care eu o am. Doresc sa fac plângere pt aceasta eroare și va rog sa îmi Spune-ți dacă m-a pot adresa instanței in proces civil sau Direcției de sănătate publica comisiei de malpraxis ?! Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:23, 2 Iunie 2018
In principiu, da.... însă trebuie sa dovediți prejudiciul suferit, urmare a greșeli medicale de la laborator. Noroc ca ati cunoscut grupa altfel cine știe ce tragedie se intampla. Poate nu sunt nici analizele Dvs.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti depune o sesizare scrisa cu nr. de inregistrare/ data la Colegiul medicilor din judetul dvs. Este dreptul dvs. sa deschideti o actiune in instanta impotriva laboratorului respectiv.
Gasiti informatii detaliate aici: www.avocatnet.ro/articol_381...
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti sesiza direct instanta de judecata, nefiind obligatoriu ca in prealabil sa parcurgeti o alta procedura.

De asemenea , puteti apela la mediere.
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Iunie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Analize grupa sanguina gresite calinanc calinanc Buna ziua, Anul trecut in iulie am efectuat contra cost analizele pentru depistarea grupui sanguine. Am primit rezultat 01 RH POZITIV. Saptamana trecuta, am ... (vezi toată discuția)
Analize medicale gresite alexi alexi Anul trecut in urma unor analize de sange colesterolul mi-a iesit mult peste limita,am urmat un regim ,ceaiuri ,medicamente,asa ca medicul de familie mi-a dat ... (vezi toată discuția)
Malpraxis- sectionarea ductului salivar liamatei liamatei Buna ziua! vreau sa va intreb daca in problema mea se merge la mediator sau direct la un avocat. am fost operata de o tumora la obraz. in urma operatiei mi ... (vezi toată discuția)