avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1083 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... analize medicale gresite
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

analize medicale gresite

Anul trecut in urma unor analize de sange colesterolul mi-a iesit mult peste limita,am urmat un regim ,ceaiuri ,medicamente,asa ca medicul de familie mi-a dat trimitere sa-mi repet acum analizele ce nu mi-au iesit bine acum 8 luni,le-am facut,am luat rezultatele si am vazut ca o analiza nu mi s-a facut , am anuntat la laborator si mi-au sa vin a doua zi,Cand am revenit la laborator mi-au listat iar toate analizele si stupoare, acestea nu mai erau la fel cu cele ce le primisem cu doua zile inainte.Mi-au spus ca acestea sunt bune ,celalalte cica nu au fost verificate si titusi si acelea sunt semnate si stampilate.Mentionez ca sange mi s-a luat doar o data si nu toate analizele sunt modificate ,iar diferenta la colesterol este mare :prima data era 305mg/dl si peste doua zile 241mg/dl.Acum eu nu am deloc incredere in aceste analize si cred ca nu mai am dreptul la alte analize gratuite .As dori sa stiu ce trebuie sa fac, acesta nefiind un caz singular,consider ca trebuie sa se ia masuri.
Cel mai recent răspuns: Silvia Renate Mihai , Avocat 15:24, 14 Iunie 2011
Sunt parametrii sanguini care se modifica si de la ora la alta. Nu si in cazul colesterolului sanguin. Ca urmare, daca aveti dovada primelor rezultate si dovada celui de-al doilea set de analize cu alti parametrii, va puteti adresa in scris clinicii medicale cu o plangere, pentru verificarea situatiei si Oficiului pentru protectia consumatorilor din localitatea de care apartineti anexand cele doua dovezi in copie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Analize medicale gresite. salutare, anul acesta am efecutat un ... Dumitru_V Dumitru_V Analize medicale gresite. Salutare, anul acesta am efecutat un set complet de anlize la clinica SANTE. Din acestea au rezultat infectarea cu VHB.(numai ... (vezi toată discuția)
Analize grupa sanguina gresite calinanc calinanc Buna ziua, Anul trecut in iulie am efectuat contra cost analizele pentru depistarea grupui sanguine. Am primit rezultat 01 RH POZITIV. Saptamana trecuta, am ... (vezi toată discuția)
Dat in judecata vs mediatizare negativa barbosu86 barbosu86 Problema este in felul urmator: Sotia gravida a facut testul pentru grupa de sange la o clinica particulare unde a iesit grupa B. La nasterea prin cezariana a ... (vezi toată discuția)