avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1083 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Analize grupa sanguina gresite
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Analize grupa sanguina gresite

Buna ziua,
Anul trecut in iulie am efectuat contra cost analizele pentru depistarea grupui sanguine. Am primit rezultat 01 RH POZITIV.
Saptamana trecuta, am fost internata in spital pentru o interventie, am fost intrebata daca imi cunosc grupa sanguina si le-am prezentat analizele de anul trecut. Doamna Anestezista a dorit recoltarea probelor in spital pentru siguranta. A doua zi, inainte de a intra in operatie am intrebat-o daca au iesit analizele si ce rezultat este si mi-a spus: 01 RH NEGATIV. I-am aratat buletinul de analize ce il aveam si a spus ca o sa ia iar probe si o sa mai faca inca odata analiza. S-a luat proba si rezultatul este acelasi, 01 RH NEGATIV.
Am semnat pentru transfuzie de sange in cazul in care este necesar. Ce s-ar fi intamplat daca nu se mai repetau analizele si luau de bune aceste analize facute in iulie 2021? Grupa sanguina nu se modifica de la an la an.
Am luat legatura cu laboratorul unde am facut analizele intiale si o dau de la unul la altul, nu isi asuma nimic,i-am intrebat daca li se pare normal ce se intampla.
Ce ma sfatuiti sa fac? Se pot cere daune morale?
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 12:08, 23 Septembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti sesiza Colegiul medicilor din judetul dvs. si/ sau deschide actiune in instanta impotriva laboratorului si cere daune materiale si/ sau daune civile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testare drugtest, fals pozitiv, ce se poate face? GreatC GreatC Bună ziua, Vă scriu în legătură cu o situație foarte nasoală din punctul meu de vedere, ieri 22/01/2023 am fost oprit de un echipaj de la poliția ... (vezi toată discuția)
Dat in judecata vs mediatizare negativa barbosu86 barbosu86 Problema este in felul urmator: Sotia gravida a facut testul pentru grupa de sange la o clinica particulare unde a iesit grupa B. La nasterea prin cezariana a ... (vezi toată discuția)
Plagă infectată. spitalul spune că sunt sănătos! misulino misulino In urma cu 3 saptamani am fost operat la un spital de stat din Bucuresti de granulom, dupa ce in octombrie 2017 fusesem operat in acelasi loc (zona inghinala) ... (vezi toată discuția)