avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Activitate mihaela_91

Activitate mihaela_91

Buna seara. Am si eu o intrebare. In momentul in care dau in radar ce drepturi am eu? Adica pot cere avizul metrologic pt aparatul radar si ordinul de serviciu conform caruia se afla pe ruta respectiva si perioada respectiva.
Adica nu ii poate aplica o amenda administrativa ?
O amenda ceva data de politie nu merge? Fara sa mai ajungem la instanta.
Buna ziua. In urma disputelor pe care le-am avut cu niste vecini mi-am scos un certificat medico legal pe care am 5-6 zile de ingrijire. Am facut o plangere la parchetul local si am atasat certificatul medico legal.Politisul care se ocupa de caz ma chemat la politie sa ii mai dau o declaratie si sa imi aduca la cunostiinta daca vreau as merg in instanta sau vreau sa ma impac cu el. Eu nu vreau sa merg in instantata dar nici sa ma impac cu el....alta posibilitate de exemplu sa ii dea o amenda ceva nu se poate.
Răspuns la discuția contabilizare mic dejun
Buna. Ma ajuta si pe mine careva cu o mongrafie contabila pentru o factura de cazare +minibar+mic dejun+taxa locala. Nu stiu cum sa o inregistrez in contabilitate.
Discuție Cazare
Buna ziua ma ajuta si pe mine cineva cu o monografie contabila pentru o factura de cazare +minibar+taxa locale.
Discuție Tva vama
Buna ziua. Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu o mongrafie contabila pentru taxele si tva vama. Mentionez ca am adus niste produse din afara si mi-a venit factura cu tva vamal. Nu stiu cum sa o inregistrez.
Buna ziua as dori sa imi deschid si eu un magazin secound hand si vreau sa stiu de ce aprobari am nevoie pentru functionare.