avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1122 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Tva vama
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Tva vama

Buna ziua. Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu o mongrafie contabila pentru taxele si tva vama. Mentionez ca am adus niste produse din afara si mi-a venit factura cu tva vamal. Nu stiu cum sa o inregistrez.

Alte discuții în legătură

Inregistrare factura sua in contabilitate Grievous Grievous Buna ziua Ma aflu in urmatoarea situatie : Intreprindere familiala (neplatitor de TVA) doresc sa achizitionez anumite parti componente pentru ... (vezi toată discuția)
Prestari servicii florens florens Buna ziua Va rog sa ma ajutati si pe mine daca se poate. Urmeaza sa fac un contract privind distributia unor produse pe plan local, cu un partener care ... (vezi toată discuția)
Tva in vama ContSters305618 ContSters305618 Pentru un import de bunuri din afara comunitatii, care este modul de calcul TVA in vama? In speta, avem factura privind valoarea bunurilor si factura ... (vezi toată discuția)