avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 316 soluții astăzi
Forum Activitate pemil91

Activitate pemil91

Ok, am inteles, acum e momentul ... Multumesc mult
Am inteles .... am depus o xerere in acest sens la ahiva prinariei din localitate. Ma gandeam sa mai existe si alta varianta mai simpla, deoarece axeasta pare sa dureze nult de cand am depus cererea. Multumesc nult ptr informatii.
ICRAL Constanta
Buna seara, din pacate nu mai exista nici o copie a documentului rrespextiv.
Unde ne putem adresa daca nu stim cine la emis? Apartamentul a fost cumparat in ani 70 de la ICRAL. Banuim ca nu mai exista firma.
Multumesc
Buna ziua, Exista un apartament al tatalui meu si dorim sa dezbatatem succesiunea dari nu gasim actul de proprietate al apartamentului. Multumesc
Buna ziua, avem un apartament mostenire pentru care nu se mai gaseste actul de proprietate. Unde ne putem adresa sa facem un duplicat.

Multumesc
Buna ziua,

In urma cu 5 zile am primit un plic de la un executor din Bucuresti prin care ma invita la birou lui sa stam de vorba pentru o presupusa datorie.
Am fost informat ca in 2005 am luat un bun in rate de la Flanco prin Credisson.
Bunul a fost 1490 ron, suma care am achitat-o lunar in rate la sediul Flanco de la Bucur Obor unde avea Credisson un birou. La vremea respectiva plateam cash si primeam chitante, iar eu chitantele nu le mai am.
Este ciudat ca dupa 10 ani dupa ce am achitat bunul cineva se trezeste si imi trimite plicuri sa-mi spuna ca nu am platit si acum datorez suma de 3200 ron.
Doresc sa stiu cum pot stopa acest abuz si sa fiu lasat in pace.

Multumesc anticipat