avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Notificare executor pentru un credit din 2005, achitat
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Notificare executor pentru un credit din 2005, achitat

Buna ziua,

In urma cu 5 zile am primit un plic de la un executor din Bucuresti prin care ma invita la birou lui sa stam de vorba pentru o presupusa datorie.
Am fost informat ca in 2005 am luat un bun in rate de la Flanco prin Credisson.
Bunul a fost 1490 ron, suma care am achitat-o lunar in rate la sediul Flanco de la Bucur Obor unde avea Credisson un birou. La vremea respectiva plateam cash si primeam chitante, iar eu chitantele nu le mai am.
Este ciudat ca dupa 10 ani dupa ce am achitat bunul cineva se trezeste si imi trimite plicuri sa-mi spuna ca nu am platit si acum datorez suma de 3200 ron.
Doresc sa stiu cum pot stopa acest abuz si sa fiu lasat in pace.

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 16:37, 26 Februarie 2016
Aveti 15 zile sa faceti contestatie la executare in instanta si sa invocati prescriptia. Alfel, in lipsa chitantelor, sunteti bun de plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu o firma de recuperari creante romeotgv romeotgv Buna ziua, In anul 2004 am cumparat niste electrocasnice de la [magazin] cu buletinul. Am achitat o parte din credit si datorita unor probleme in familie am ... (vezi toată discuția)
Executare silita ilegala? Butterfly33 Butterfly33 Buna seara! Am o problema si mi-ar prinde bine ceva sfaturi. Prin 2014 am luat cateva electrocasnice de la Flanco in rate prin Cetelem, in valoare de 4500 de ... (vezi toată discuția)
Somatie c79 c79 bunaziua ! in sep 2003 am facut si eu un contract cu flanco pt ceva electrocasnice. Am platit vreo 2 ani iar apoi din motive personale ....adica pt ca fabrica ... (vezi toată discuția)