avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune apartament cu act de proprietate rătăcit
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune apartament cu act de proprietate rătăcit

Buna ziua, avem un apartament mostenire pentru care nu se mai gaseste actul de proprietate. Unde ne putem adresa sa facem un duplicat.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: pemil91 , utilizator 12:36, 30 Iulie 2020
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
"avem un aparament mostenire" inseamna:

Ati dobandit un apartament prin mostenire si nu gasiti certificatul de mostenitor/ hotatarea judecatoreasca?
Exista un apartament al unui defunct, doriti sa dezbateti succesiunea si nu gasiti actul de proprietate al apartamentului ?
Buna ziua, Exista un apartament al tatalui meu si dorim sa dezbatatem succesiunea dari nu gasim actul de proprietate al apartamentului. Multumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă aveți o copie, citiți unde a fost încheiat actul si va adresați biroului notarial respectiv.
Buna seara, din pacate nu mai exista nici o copie a documentului rrespextiv.
Unde ne putem adresa daca nu stim cine la emis? Apartamentul a fost cumparat in ani 70 de la ICRAL. Banuim ca nu mai exista firma.
Multumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Despre care ICRAL este vorba?
Ultima modificare: Miercuri, 29 Iulie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Succesiune dupa mama daca nu este trecuta in acte ionutmarius ionutmarius Buna ziua, In anul 1977, tata a inceput demersurile pentru a i se repartiza un apartament prin intermediul fabricii unde lucra, apartament al carei ... (vezi toată discuția)
Drept civil ! titlu de proprietate - am un apartament la bloc, cumparat inainte de 1989. ... aeg aeg Buna seara, Am un apartament la bloc, cumparat inainte de 1989. Cum si de unde pot obtine titlul de proprietate, va rog ? Ce acte sunt necesare ? Daca exista ... (vezi toată discuția)
Trebuie să rectific o eroare materială în adresa apartamentului: ... Ileana2022 Ileana2022 Trebuie să rectific o eroare materială în adresa apartamentului: este scrisă greșit scara, atât în contractul de vânzare-cumpărare (întocmit în ... (vezi toată discuția)