CHKa
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
ICRAL-urile erau intreprinderi de stat care gesionau fondul locativ al statului , adica inchiriau locuinte , nu aveau dreptul sa vanda . Se repartizau intreprinderilor un numar de locuinte si acestea le repartizau mai departe “ oamenilor muncii “ . Acestea s-au putut cumpara numai dupa revolutie ( deci nu in a ii ‘70 ) .Daca asa este cazul , arhiva a fost preluata de primarii , am avut personal caz de eroare materiala in contract, observata dupa mai bine de 20 ani si acolo am gasit documentatia . Daca apartamentul a fost contractat direct cu plata , exista o alta intreprindere cu acest obiect de activitate , de obicei se cumpara cu credit de la CEC , in cazul asta poate gasiti aici o urma. Sper sa va fie de folos , e doar un capat de informatie . PS. Daca e vorba de prima situatie , vedeti ca e an electoral , poate se misca primaria mai cu entuziasm ....
Am inteles .... am depus o xerere in acest sens la ahiva prinariei din localitate. Ma gandeam sa mai existe si alta varianta mai simpla, deoarece axeasta pare sa dureze nult de cand am depus cererea. Multumesc nult ptr informatii.
CHKa
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Aaaa , pai nu am zis ca nu dureaza....La mine a fost un an. Dupa raspunsuri gen “ nu este “ , “ nu exista “ , “ n-am gasit “ , a venit precedentul an electoral si m-am adresat direct primarului Si s-a rezolvat in mai putin de 30 zile....