avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Activitate teostoica

Activitate teostoica

Răspuns la discuția vânzare cumpărare
Mulțumesc.
Mulțumesc. Dar notarul este obligat să o trimită la IML sau numai dacă vrea?
Mulțumesc.Pentru o persoană văduvă de peste 75 ani care vrea să cumpere un apartament, notarul trebuie să ceară obligatoriu și avizul Autorității tutelare pt. lipsă de discernământ?
Bună ziua! CinevaVlad) a cumpărat de la o bătrână un apartament fără știrea rudelor cu promisiunea verbală să aibă grijă de ea până la moarte,iar banii nu i-a văzut nimeni.Având în vedere că bătrâna în timp s-a îmbolnăvit și nu prea judecă bine, Vlad s-a hotărât să renunțe la actul de vânzare cumpărare și prin același notar solicită de la un nepot al bătrânei banii pe apartement și cheltuielile de la notar.Ce poate face nepotul în acest caz?
Răspuns la discuția pensie
Bună seara! Pot verifica la ANAF dacă în perioada 2004-2005 mi-au fost plătite cotele CAS perioadă în care am fost membru la CA al unei societăți?
Mulțumesc!
Bună ziua! Dacă acum ies la pensie anticipat parțial și după o perioadă de o lună 2 luni etc. vreau să mă reangajez pot să renunț la pensia anticipată?
Vă mulțumesc!
Multumesc! Sunteti sigur ca după 2011 sun t transmise toate veniturile brute cu sporurile respective la CP? Mă îndoiesc!
Pentru perioada de după 2011 datele pt. venitul incasat numai sunt trecute in cartea de munca, mai trebuie sa prezint adeverinta la CP cu veniturile realizate sau aceste date sunt transmise electronic de societate?