Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu raspunsul la o intrebare.
In cazul unui srl ce a luat un credit de la o banca, credit garantat cu un apartament (detinut de o terta persoana fizica), se mai calculeaza ceva accesorii (majorari, dobanzi, penalitati) la momentul intrarii in insolventa ? Dar la momentul intrarii in faliment ?
Srl ul respectiv a luat creditul iar apoi a intrat in insolventa si ulterior in faliment. In acest moment o firma de recuperari ce a cumparat creanta de la banca executa apartamentul pentru suma de 90.000e creditul initial fiind de cam 50.000e. (din care bineinteles ca s au platit niste bani - nu stiu sa va spun exact acum suma dar nu cred ca este relevanta).
Va multumesc anticipat pentru ajutorul Dvs
100% vom angaja un avocat numai ca timpul fiind scurt va rog sa mi spuneti ce presupune aceasta ratificare ? Sa depunem ceva la dosar ? E un model de ratificare sau ...
Multumesc frumos pentru raspuns. Ce as putea face acum ? Avem termen pana pe 19.
Sa depunem o alta plangere semnata de administrator ? Sa angajam un avocat ? Ce se mai poate face ?
Eu sunt manager al societatii iar la dosar am depus si o imputernicire semnata de administrator.
N am inteles ce ati vrut sa spuneti cu
"Manager angajat si imputernicit conventional nu se incadreaza la ce am scris mai sus"
Buna ziua. In vederea contestarii unui pv de contraventie primit de un srl, in calitate de imputernicit am semnat plangerea. Am depus plangerea si imputernicirea semnata de administrator.
Acum am primit de la instanta o comunicare ca "sa depunem dovada calitatii de reprezentant a semnatarului cererii cf art 151 cpc prin anexarea de relatii emise de ONRC actualizate la zi"
Eu, ca manager si imputernicit de catre administrator nu apar la ONRC - nu am dreptul sa semnez aceasta cerere ? Ce sa fac in aceasta situatie ?