avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Majorari, penalitati, dobanzi in procedura insolventei
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Majorari, penalitati, dobanzi in procedura insolventei

Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu raspunsul la o intrebare.
In cazul unui srl ce a luat un credit de la o banca, credit garantat cu un apartament (detinut de o terta persoana fizica), se mai calculeaza ceva accesorii (majorari, dobanzi, penalitati) la momentul intrarii in insolventa ? Dar la momentul intrarii in faliment ?
Srl ul respectiv a luat creditul iar apoi a intrat in insolventa si ulterior in faliment. In acest moment o firma de recuperari ce a cumparat creanta de la banca executa apartamentul pentru suma de 90.000e creditul initial fiind de cam 50.000e. (din care bineinteles ca s au platit niste bani - nu stiu sa va spun exact acum suma dar nu cred ca este relevanta).
Va multumesc anticipat pentru ajutorul Dvs
Ultima modificare: Joi, 12 Ianuarie 2017
Khostin, utilizator

Alte discuții în legătură

Insolventa cu reorganizare aiud98 aiud98 As dori si eu raspuns la urmatoarea intrebare: Am o firma care din data de 24.02.2010 a intrat in insolventa (la cerere) cu reorganizare.S-a ajuns pina in ... (vezi toată discuția)
Indrumare nicacristian nicacristian Buna ziua! Ma numesc Nica Lucretiu si sunt administrator la o firma din Tulcea. In anii 2007 si 2008 am contractat 3 credite la Volksbank- 1 in chf si 2 in ... (vezi toată discuția)
Societate aflata in reorganizare maoru maoru buna ziua am o societate aflata in reorganizare,cu un plan de reorganiazare si de plata a creantelor. De ex. in tabelul creantelor definitive,rectificat,se ... (vezi toată discuția)