avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Activitate sandel-dorin

Activitate sandel-dorin

Răspuns la discuția somaj
Daca in cartea de munca CCC a fost trecut "se suspenda cm in baza art.51 a Cm " se considera cei doi ani vechime ?La implineirea celor doi am , s-a reluat activitatea in aceeasi firma.
Răspuns la discuția somaj
Multumesc!In legatura cu CIM partial ce imi puteti spune?Daca 4 ani am fost incadrat cu 7 ore pe cartea de munca , se considera tot patru ani pentru sporul de vechime?
Discuție somaj
Buna ziua!As vrea sa va intreb daca perioada in care s-a beneficiat de somaj se calculeaza ca si vechime in calculul sporului de vechime. Dar cei doi ani pentru cresterea copilului?Daca contractul de munca a fost de 7 ore , va afecta vechimea .Din legea 76/2002 am inteles ca nu.Gresesc?!
Răspuns la discuția fisa postului
Da, deci nu este valabila contestatia. Eu am invatat cele 14 legi din bibliografie, nu am mai avut timp si pentru H.G. 286/2011, probabil ca trebuia sa incep cu asta.Deci, nu sunt obligati nici sa raspunda contestatiei? Ca e tarziu , ca e ....orice
Mai exact? Cand am citit legea am constatat mai multe.
Asa stiu si eu , caci am citit H.G. 286/2011, dar dupa cum m-ati intrebat m-am speriat ca am interpretat gresit.
Sa inteleg ca nu lui trebuia?
Nu , nu mi s-a raspuns in nici un fel. Directorul nu a fost de gasit deocamdata.
Da.Vineri am contestat faptul ca anuntul a fost facut in baza fisei postului care nu exista in unitate.In baza fisei postului se stabillesc conditiile specifice , nu? Mi s-a raspuns scurt:nu corespunde conditiilor de vechime post./
Azi , am depus alta contestatie pentru nerespectari procedurale.
Nu , nu am primit.Examenul trebuia sa se sustina la 11, conform anunt, dar s-a sustinut la 13.Se stia de vineri, cel putin, ca se va sustine la 13, nu este datorata modificarea, contestatiei mele.Sunt multe nerespectari procedurale in organizarea acestui concurs, iar comisia le ignora .