avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... fisa postului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

fisa postului

Buna ziua!Am o intrebare in legatura cu fisa postului,In caz de contestatie firma este obligata sa prezinte fisa postului pentru rezolvarea acesteia?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:44, 23 Martie 2016
Contestatie la ce ati facut?
Am facut contestatie solicitand temeiul legal in care se solicita "vechimea cu studii superioare de 1 an"si prezentarea fisei postului pt postul scos la concurs.
Este vorba despre sectorul bugetar - concurs/examen?

Contestatia ati facut-o la instanta?
Concursul este pentru un post de administrator patrimoniu gradinita.Conditiile specifice postului au fost >vechime cu studii superioare 1 an,studii superioare cu diploma.Am solicitat temeiul legal care sta la baza acestei cerinte.Contestatia nu e in instatnta,inca nu a avut loc examenul.
Condiţiile generale şi specifice sunt prevăzute în fişa de post.

Potrivit HG 286/2011, condiţiile specifice pe care trebuie să le îndeplinească persoana care participă la concursul pentru ocuparea unui post vacant sau temporar vacant se stabilesc, pe baza fişei postului, la propunerea structurilor în al căror stat de funcţii se află funcţia vacantă.

Alte discuții în legătură

Contestarea conditiile de desfasurare a concursului de angajare Laura Vilsan Laura Vilsan Un candidat a contestat pe langa rezultatul evaluarii lucrarii scrise si conditile de desfasurare a examenului pentru ocuparea unui post de conducere intr-o ... (vezi toată discuția)
Organizare concurs cu bibliografie abrogata hp777 hp777 Buna ziua. Daca un liceu de stat organizeaza un concurs pt. ocuparea unui post vacant de Administrator financiar, si bibliografia are din cele 23 de acte ... (vezi toată discuția)
Modificare conditii specifice concurs contabil sef hp777 hp777 Buna ziua. Doresc sa stiu daca o institutie de aparare si ordine publica, care organizeaza un concurs de contabil sef are ca si conditii specifice pt. postul ... (vezi toată discuția)