avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... fisa postului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

fisa postului

Buna ziua!Am o intrebare in legatura cu fisa postului,In caz de contestatie firma este obligata sa prezinte fisa postului pentru rezolvarea acesteia?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:44, 23 Martie 2016
In momentul in care ati constatat nereguli, trebuia depusa sesizarea.
Mai exact? Cand am citit legea am constatat mai multe.
Imediat dupa ce ati observat acele nereguli - dupa citirea actului normativ - trebuia depusa sesizarea privind neregulile constatate.
Da, deci nu este valabila contestatia. Eu am invatat cele 14 legi din bibliografie, nu am mai avut timp si pentru H.G. 286/2011, probabil ca trebuia sa incep cu asta.Deci, nu sunt obligati nici sa raspunda contestatiei? Ca e tarziu , ca e ....orice
Daca s-a depus contestatie, trebuia sa spuna ce rezolutie s-a data la acea contestatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestarea conditiile de desfasurare a concursului de angajare Laura Vilsan Laura Vilsan Un candidat a contestat pe langa rezultatul evaluarii lucrarii scrise si conditile de desfasurare a examenului pentru ocuparea unui post de conducere intr-o ... (vezi toată discuția)
Organizare concurs cu bibliografie abrogata hp777 hp777 Buna ziua. Daca un liceu de stat organizeaza un concurs pt. ocuparea unui post vacant de Administrator financiar, si bibliografia are din cele 23 de acte ... (vezi toată discuția)
Modificare conditii specifice concurs contabil sef hp777 hp777 Buna ziua. Doresc sa stiu daca o institutie de aparare si ordine publica, care organizeaza un concurs de contabil sef are ca si conditii specifice pt. postul ... (vezi toată discuția)