avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Organizare concurs cu bibliografie abrogata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Organizare concurs cu bibliografie abrogata

Buna ziua.
Daca un liceu de stat organizeaza un concurs pt. ocuparea unui post vacant de Administrator financiar, si bibliografia are din cele 23 de acte normative, 5 abrogate (legislatia privind achizitiile, etc...abrogate de mai bine de 1 an), ce poate face un candidat care a depus dosarul?
Face contestatie, sesiseaza comisia de concurs, .......?!
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:26, 8 Mai 2017
Trebuie sa sesizeze conducerea liceului.

HG 286/2011
art.37
(1) În cazul în care, de la data anunţării concursului şi până la afişarea rezultatelor finale ale acestuia, conducătorul autorităţii ori instituţiei publice în al cărei stat de funcţii se găseşte postul pentru care se organizează concursul este sesizat cu privire la nerespectarea prevederilor legale privind organizarea şi desfăşurarea concursului, se va proceda la verificarea celor sesizate cu celeritate. În cazul în care se constată că nu au fost respectate prevederile legale sau când aspectele sesizate nu pot fi cercetate cu încadrarea în termenele procedurale prevăzute de lege, desfăşurarea concursului va fi suspendată.

(2) Suspendarea se dispune de către conducătorul autorităţii ori instituţiei publice, după o verificare prealabilă, în regim de urgenţă, a situaţiei în fapt sesizate, dacă se constată existenţa unor deficienţe în respectarea prevederilor legale.
.......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concurs casier daniela222007 daniela222007 Buna seara, am si eu o mica nelamurire, dupa cum zice legea pentru functia de casier(la o primarie) se pot inscrie si absolventii de liceu, intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)
Amanare concurs gluten gluten Se poate amana un concurs ,dupa ce s-a facut selectia dosarelor? (vezi toată discuția)
Anfp mariaioan mariaioan Buna seara exista posibilitatea ca ANFP sa suspende un concurs dupa afisarea rezultatelor finale ale acestuia? Multumesc. (vezi toată discuția)