avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concurs casier
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concurs casier

Buna seara, am si eu o mica nelamurire, dupa cum zice legea pentru functia de casier(la o primarie) se pot inscrie si absolventii de liceu, intrebarea mea este cei cu studii superioare au prioritate sau fiecare are sanse egale chiar daca au doar liceul?
Cel mai recent răspuns: daniela222007 , utilizator 21:01, 9 Decembrie 2015
Nu exista prioritate la inscriere privind studiile absolvite de candidati.
Astazi sa aflat castigatorul (neoficial) al concursului de casier, pana la concurs fiind cateva zile bune. Oare e corect fata de oamenii care chiar invata pentru acest concurs? Oare cand o sa se termine cu nepotismul asta? Oricum noi suntem mici nu putem face nimic :( #-o #-o
In cazul in care, de la data anuntarii concursului si pana la afisarea rezultatelor finale ale acestuia, conducatorul autoritatii ori institutiei publice in al carei stat de functii se gaseste postul pentru care se organizeaza concursul este sesizat cu privire la nerespectarea prevederilor legale privind organizarea si desfasurarea concursului, se va proceda la verificarea celor sesizate cu celeritate. In cazul in care se constata ca nu au fost respectate prevederile legale sau cand aspectele sesizate nu pot fi cercetate cu incadrarea in termenele procedurale prevazute de lege, desfasurarea concursului va fi suspendata. (art.37 alin.1 din HG 286/2011)
Aspectele legale o sa fie repectate insa treaba e ,,aranjata" se stie cine trebuie sa castige , iar cel la care ar trebui sa se sesizeze acest lucru tocmai el a aranjat acest lucru, deci sincer nu mai vad nici o solutie decat resemnarea.. multumesc frumos de raspunsuri insa asta e Romania... #-o#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Organizare concurs cu bibliografie abrogata hp777 hp777 Buna ziua. Daca un liceu de stat organizeaza un concurs pt. ocuparea unui post vacant de Administrator financiar, si bibliografia are din cele 23 de acte ... (vezi toată discuția)
Fisa postului sandel-dorin sandel-dorin Buna ziua!Am o intrebare in legatura cu fisa postului,In caz de contestatie firma este obligata sa prezinte fisa postului pentru rezolvarea ... (vezi toată discuția)
Amanare concurs gluten gluten Se poate amana un concurs ,dupa ce s-a facut selectia dosarelor? (vezi toată discuția)