avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... fisa postului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

fisa postului

Buna ziua!Am o intrebare in legatura cu fisa postului,In caz de contestatie firma este obligata sa prezinte fisa postului pentru rezolvarea acesteia?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:44, 23 Martie 2016
Da, si eu in calitate de contestatar trebuie sa accept orice raspuns imi da? Stiu ca daca nu sunt multumit ma pot adresa instantei de c. a.
Dvs decideti daca va convine sau nu raspunsul primit ... in conditiile in care se va sustine ca fisa postului era emisa inainte de concurs, cam greu puteti dovedi contrariu.
Conform art .7 al.1 din H.HG. nr.286/2011 , actualizata , am dreptul sa depun o contestatie si dupa incheierea termenului stabilit pt contestatii?-:” În cazul în care, de la data anunţării concursului şi până la afişarea rezultatelor finale ale acestuia..."
Contestatia se face in ceea ce priveste nerespectarea termenelor procedurale.
Poate pana la urma , va hotarati si ne spuneti pentru ce doriti sa depuneti contestatie ...:-/

Alte discuții în legătură

Contestarea conditiile de desfasurare a concursului de angajare Laura Vilsan Laura Vilsan Un candidat a contestat pe langa rezultatul evaluarii lucrarii scrise si conditile de desfasurare a examenului pentru ocuparea unui post de conducere intr-o ... (vezi toată discuția)
Organizare concurs cu bibliografie abrogata hp777 hp777 Buna ziua. Daca un liceu de stat organizeaza un concurs pt. ocuparea unui post vacant de Administrator financiar, si bibliografia are din cele 23 de acte ... (vezi toată discuția)
Modificare conditii specifice concurs contabil sef hp777 hp777 Buna ziua. Doresc sa stiu daca o institutie de aparare si ordine publica, care organizeaza un concurs de contabil sef are ca si conditii specifice pt. postul ... (vezi toată discuția)