avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... fisa postului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

fisa postului

Buna ziua!Am o intrebare in legatura cu fisa postului,In caz de contestatie firma este obligata sa prezinte fisa postului pentru rezolvarea acesteia?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:44, 23 Martie 2016
Chiar daca nu s-a solutionat contestatia?
Nu ati spus ca ati primit raspuns ?
Si inca ceva.Persoanele desemnatae in comisia de comcurs si cea de contestatie nu au pregatirea necesara conform :ART. 9
Persoanele desemnate în comisiile de concurs sau de soluţionare a contestaţiilor trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiţii: b) să deţină o funcţie cel puţin egală sau echivalentă cu funcţia contractuală vacantă pentru ocuparea căreia se organizează concursul;
Ati depus o sesizare , conform art.37 alin.1 din Regulament , pentru aceste nereguli?
Am sunat sa intreb de raspuns ,mi s-a spus ca exista un proces verbal in care se specifica ca , conditiile se stabilesc conform fisei postului.Ok.Insa nu exista fisa postului pentru studii superioare.Se considera raspuns la contestatie?

Exact asta vreau sa aflu.Daca in urma unei asfel de sesizari se poate suspenda examenul.
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Martie 2016
Cornel Vasile, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Contestarea conditiile de desfasurare a concursului de angajare Laura Vilsan Laura Vilsan Un candidat a contestat pe langa rezultatul evaluarii lucrarii scrise si conditile de desfasurare a examenului pentru ocuparea unui post de conducere intr-o ... (vezi toată discuția)
Organizare concurs cu bibliografie abrogata hp777 hp777 Buna ziua. Daca un liceu de stat organizeaza un concurs pt. ocuparea unui post vacant de Administrator financiar, si bibliografia are din cele 23 de acte ... (vezi toată discuția)
Modificare conditii specifice concurs contabil sef hp777 hp777 Buna ziua. Doresc sa stiu daca o institutie de aparare si ordine publica, care organizeaza un concurs de contabil sef are ca si conditii specifice pt. postul ... (vezi toată discuția)