avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... fisa postului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

fisa postului

Buna ziua!Am o intrebare in legatura cu fisa postului,In caz de contestatie firma este obligata sa prezinte fisa postului pentru rezolvarea acesteia?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:44, 23 Martie 2016
Da, tocmai de aceea am cerut fisa postului pentru ca persoana care ocupa postul anterior avea studii medii fiind angajata inainte de Legea educatiei 1/2011 si vroiam un temei legal,respectiv "legea X art.Y" spune ca trebuie sa ai 1 an in studii superioare si daca fisa postului prevede acesta vechime.
In plus, as mai avea o nelamurire.Daca nu s-au respectat termenele din anuntul publicat, respectiv data de afisare a selectiei dosarelor se poate face ceva?Si alte termene prevazute de H G 286/2011.
În cazul în care, de la data anunţării concursului şi până la afişarea rezultatelor finale ale acestuia, conducătorul autorităţii ori instituţiei publice în al cărei stat de funcţii se găseşte postul pentru care se organizează concursul este sesizat cu privire la nerespectarea prevederilor legale privind organizarea şi desfăşurarea concursului, se va proceda la verificarea celor sesizate cu celeritate. În cazul în care se constată că nu au fost respectate prevederile legale sau când aspectele sesizate nu pot fi cercetate cu încadrarea în termenele procedurale prevăzute de lege, desfăşurarea concursului va fi suspendată.
(art.37 alin1 din Regulament)
Multumesc!Deci daca nu s-au respectat termenele pot solicita suspendarea concursului?Ulima nerespectare este ora de sustinere a concursului , de la 11 s-a trecut la 13.Mi s-a raspuns la contestatie"nu aveti vechime pe post" dar eu nu am cerut reevaluarea dosarului meu,ci prezentarea fisei postului in baza careia se cere 1 an vechime in studii superioare stiind ca fisa postului ce exista in gardinita este pentru studii medii..Raspunsul lor este ok,este valabil?Consursul se poate organiza luni chiar daca raspunsul la contestatie nu este cel solicitat de mine?

Consursul se poate organiza luni chiar daca raspunsul la contestatie nu este cel solicitat de mine?



Concursul se poate organiza in aceste conditii.

Alte discuții în legătură

Contestarea conditiile de desfasurare a concursului de angajare Laura Vilsan Laura Vilsan Un candidat a contestat pe langa rezultatul evaluarii lucrarii scrise si conditile de desfasurare a examenului pentru ocuparea unui post de conducere intr-o ... (vezi toată discuția)
Organizare concurs cu bibliografie abrogata hp777 hp777 Buna ziua. Daca un liceu de stat organizeaza un concurs pt. ocuparea unui post vacant de Administrator financiar, si bibliografia are din cele 23 de acte ... (vezi toată discuția)
Modificare conditii specifice concurs contabil sef hp777 hp777 Buna ziua. Doresc sa stiu daca o institutie de aparare si ordine publica, care organizeaza un concurs de contabil sef are ca si conditii specifice pt. postul ... (vezi toată discuția)