Acum aproximativ 1 an am luat de la cineva un produs din domeniul it. Am dus acest produs la garantie si cei de la depanero, ne avand altul pe stock au dat banii primului proprietar. Am incercat sa dau de el dar are telefonul inchis si pe mail raspunsul a fost: "nu ma intereseaza ce ai facut".
Eu acum am ramas si fara produs si fara bani.
Acest tip imi vanduse initial 2 produse: 1 ars si dat cu oja, bun doar pentru proba( am pierdut 600lei).
Al doilea este acesta pe care a primit banii de 2 ori, prima data de la mine , a doua oara de la emag.
Ce as putea sa fac?
Multumesc frumos de interes. Mai am o intrebare , daca o da astfel : "telefonul la mine mergea , la proba mergea si s-a stricat la tine , nu e vina mea ceea ce ai facut tu cu el dupa ce am plecat"
problema este ca a si trecut ceva timp de la achizitie si pana azi , aproximativ o saptamana , nu stiam nici cum sa procedez si in plus initial cerca sa dau de vanzator
Defectu este : sub baterie este intr-uncolt o parte care pare gen arsa
Am vorbit cu un politist si ceea ce s-a intamplat nu poate fi considerata inselaciune
Iar din ceea ce am citit pe mai multe siteuri am foarte putine sanse sa castig o eventuala instanta , este asa ? se merita sa fac o incercare?
As vrea sa precizez faptul ca telefonul la vanzare aparent mergea ( a fost probat cam jumatate de ora) si ca afost vandut fara garantie, totusipe site scria ca merge fara probleme , daca procedez intr-un fel as vrea sa stiu daca am sanse sa rezolv ceva nu sa cheltuiesc alti bani si sa si pierd
multumesc frumos de raspuns
Buna ziua , am cumpărat un telefon pe olx , a fost probat la achizitie si telefonul mergea , imediat dupa ce vânzătorul a plecat am aflat ca are defecte fizice ascunse , am mesajele unde scria ca telefonul merge dar el avea defecte ascunse , pot face ceva ?
Multumesc frumos