avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Activitate dutu valentin

Activitate dutu valentin

As dori sa imi spuneti daca mai pot recupera bani din urma.. Aproape 4 ani.
In urma unei sentite civile .fosta ..mama copilului meu a fost obligat la plata pensiei de intretinere minor..150 ron.
În tot acest timp a platit o singura data 600 lei ..si astea dupa ce a fost chemata la politie ..pentru ca ia-m facut plingere penala..
Dar asta a fost totu..
Plingerea penala este facuta de aproape 2 ani..si nici acum nu sa solutionat.
Ce ma sfatuiti sa fac..
Si în cazul în care demostreaza ca nu are niciun venit si nici bunuri.
Buna ziua.
Locuiesc la marginea orasului. Pe strada la mine avem o familie agresiva. Spun agresiva pentru ca nu le poti zice nimic ca sar la scandal. Ei dau dimineata drumu la animale si pasari pe strada fara sa mai aive grija de ele. Tot tinpul zilei strada este plina de vaci,cai,cîini,porci,gîste,rate,curci,cocosi.
Copilu meu nu poate sa iasa singur din curte . Cînd merg pe strada cu copilu trebuie sa ma înarmez cu un bat sa ma pot apara pe mine si pe copil de animale.
Cîini sunt de rasa mica dar sunt multi si rai pe mine mau muscat de multe ori cei drept nu musca tare dar pe copil il sperie. Scapi de cîini te ia inprimire cocosi si aia sar pe tine mai rai de cît cîini. La fel sunt si curcani,giscanu.va dati seama sa parcurg 300 de metri cît tine strada numai printre animale. Mizerie nai pe unde sa calci. Mentionez ca nu sunt eu ultima casa pîna la margine mai sunt famili si pe strada locuiesc 20 de famili .si ei au copii, toti ne luptam la fel.
Vreau sa ma sfatuiti ce pot face legal sa nu mai fie animale si pasari pe strada,sa putem lasa copii sa se joace asa cum ne jucam noi cînd eram copii. Sa mergem pe strada fara teama.
Multumesc.
Sunt in divort si tot odata am contestat paternitatea copilului pe care la-m recunoscut in urma casatoriei.copilul era al ei din nainte sa o cunosc .dupa recunoastere la o perioada de 1 an jumate sotia ne-a abandonat lasîndumi mie copilu.nu sa prezentat la nici-o înfatisare de divort si nici la programarile facute de instanta la IML bucuresti .testu ADN se face numai cu acordul mamei.eu ma-m prezentat cu copilu de 2 ori dar nu îmi face testu fara prezenta mamei copilului.instanta mai mi-a acordat o înfatisare si înca o adresare catre IML pentru a face testu .Eu am dus copilu la bunici maternali.Am declarat ca nul doresc.Va rog sami ziceti ce sanse am în continuare stiu ca mama nu se prezinta la test. Multumesc.