avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Activitate EugenX

Activitate EugenX

Multumesc frumos de raspuns !!!
Am divortat dar nu am facut partaj , sotia a revenit la numele anterior casniciei si la alta adresa de domiciliu in cartea de identitate , dar i-si revendica bunuri din casa pe care nu vreau sa i le mai dau , pentru ca eu le-am platit dar ea a fost trecuta pe factura !!! Ce as pati daca m-ar da in judecata !??
Răspuns la discuția Evacuare din proprietatea proprie
Da , asta asteptam sa aflu , va multumesc !
Răspuns la discuția Evacuare din proprietatea proprie
pentru ca a locuit impreuna cu mama lui si cu mine din 2006 si pana in prezent , doar de o luna sunt divortat !

Buna , as vrea sa stiu daca pot sa-i interzic dreptul de a mai intra in casa mea , pe baiatul fostei mele sotii ( din casatoria anterioara a ei ) , este major si de anul trecut are domiciliu la o alta adresa ! de o luna de zile am divortat si astept sa intru in posesia sentintei de divort definitive si irevocabile ! Exista temei legal sa nu-l mai las deloc in propria mea casa !???
Buna , as vrea sa stiu daca pot sa-i interzic dreptul de a mai intra in casa mea , pe baiatul fostei mele sotii ( din casatoria anterioara a ei ) , este major si de anul trecut are domiciliu la o alta adresa ! de o luna de zile am divortat si astept sa intru in posesia sentintei de divort definitive si irevocabile ! Exista temei legal sa nu-l mai las deloc in propria mea casa !???