avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Evacuare din proprietatea proprie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Evacuare din proprietatea proprie

Buna , as vrea sa stiu daca pot sa-i interzic dreptul de a mai intra in casa mea , pe baiatul fostei mele sotii ( din casatoria anterioara a ei ) , este major si de anul trecut are domiciliu la o alta adresa ! de o luna de zile am divortat si astept sa intru in posesia sentintei de divort definitive si irevocabile ! Exista temei legal sa nu-l mai las deloc in propria mea casa !???
Cel mai recent răspuns: EugenX , utilizator 22:37, 23 Februarie 2016
Dacă nu este proprietar de ce să îi dați voie să intre în casă?
pentru ca a locuit impreuna cu mama lui si cu mine din 2006 si pana in prezent , doar de o luna sunt divortat !
Ați spus că acum are domiciliul la o altă adresă. Așadar, nu există nici un temei pentru a pretinde să intre la dvs în casă.
Da , asta asteptam sa aflu , va multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la proprietate EugenX EugenX Buna , as vrea sa stiu daca pot sa-i interzic dreptul de a mai intra in casa mea , pe baiatul fostei mele sotii ( din casatoria anterioara a ei ) , este ... (vezi toată discuția)
Apel/recurs la divort pt program vizitare copil adrian costache adrian costache Buna ziua Am sa va expun pe scurt datele problemei pt care va solicit ajutorul. Am incheiat un proces de divort, eu fiind partea reclamanta, in care ... (vezi toată discuția)
Divort ioncatalin ioncatalin sunt casatorit de 1an si, in curand, o luna iar intre noi au aparut divergente. ea vrea ca eu sa vand un apartament si masina (care sunt pe numele meu si sunt ... (vezi toată discuția)