avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dreptul la proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dreptul la proprietate

Buna , as vrea sa stiu daca pot sa-i interzic dreptul de a mai intra in casa mea , pe baiatul fostei mele sotii ( din casatoria anterioara a ei ) , este major si de anul trecut are domiciliu la o alta adresa ! de o luna de zile am divortat si astept sa intru in posesia sentintei de divort definitive si irevocabile ! Exista temei legal sa nu-l mai las deloc in propria mea casa !???
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 21:44, 23 Februarie 2016
Pana ce nu ramane definitiva hotararea de divort (eventual si partaj, daca-i cazul), nu ii puteti interzice accesul, daca are acceptul mamei lui (cea pe cale de a deveni fosta dvs. sotie) de a intra in imobil.
Ultima modificare: Marți, 23 Februarie 2016
trandafir2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare din proprietatea proprie EugenX EugenX Buna , as vrea sa stiu daca pot sa-i interzic dreptul de a mai intra in casa mea , pe baiatul fostei mele sotii ( din casatoria anterioara a ei ) , este ... (vezi toată discuția)
Partaj constantinescuandrei constantinescuandrei buna seara va rog frumos sa ma ajutati acum 2 ani am divortat si am vrut un divort amiabil avand in vedere ca eu si fosta sotie avem 2 copii am divortat din ... (vezi toată discuția)
Iesirea din tara a copilului incredintat definitiv si irevocabil unui parinte GHIGU GHIGU Buna seara! Sunt divortat din 2008 si ambii copii minori mi-au fost incredintati prin hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila. Dupa divort, fosta ... (vezi toată discuția)