avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Activitate mmateimarius

Activitate mmateimarius

Discuție Partaj
inainte de casatorie am achizitionat un teren cu sotia.. eu avand in cont suma de 35000 euro am inceput sa ridic casa din acei banii. A urmat nunta casa fiind trecuta cu mult de faza la rosu... acum divortam.. ea vrea 50/50 nu mi se
pare normal
buna dimineata..tin sa multumesc domnului avocat Patrascu Razvan si recomand cu mare incredere ...mi-am redobandit permisul de conducere fara a mai sustine examen sau proba practica..chiar merita acest domn avocat..odata ajunsi in fata ghiseului unde mai totii tipa si urla ca sa te faca sa te pierzi sa nu iti mai poti lua permisul decat atunci cand vor ei si cum vor ei...cei care au facut acceasi gresala ca si mine vreau sa ii rog sa ia legatura cu acest domn avocat..
merita totii banii...

o zi buna si va multumesc
patrascu razvan a scris:

Anularea permisului de conducere, în cazurile prevăzute la art. 114 alin. (1) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 195/2002, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, se dispune de şeful serviciului poliţiei rutiere pe raza căruia a fost constatată fapta, în baza hotărârii judecătoreşti rămase definitivă, dispusă de o instanţă din România.
Probabil nu au primit hotararea si din acest motiv nu vi l-au anulat, sau cine stie ce s-a intamplat. Termenul de 1 an nu curge de la momentul anularii ci de la momentul in care hotararea a ramas definitiva. Vorbiti la Udriste si va lamuresc ei cum sa rezolvati problema, eu zic ca ar fi bine sa le duceti o copie legalizata dupa hotarare.

sentinta a ramas definitiva din 20.02.2015
dovahkiin a scris:

Ati facut cerere sa sustineti examenul si v-au zis ca nu se poate. Le-ati aratat hotararea, care a fost parerea lor? Din ce inteleg este vorba de o retinere administrativa.

am atasat sentinta pe site...
si incerc sa ma fac inteles dar cred ca sunt eu incapabil sa ma adresez...
luni ma duc cu hotararea legalizata la Udriste
dar ma repet...: un caz asemanator nu a mai sustinut nici un examen sau proba practica...aceasi sentinta aceasi pedeapsa
oamenii bunii simt ca inebunesc...
pe 20 februarie am implinit un an de la data ramanerii definitive a sentintei...pe data de 20 am fost la Udriste si in calculator permisul meu apare ca retinut...desprte ce vorbim aici

multumesc pt tot..mai rau am intrat in ceata
este foarte greu sa m-i se spuna daca fac sau nu scoala iar
avand in vedere ca un caz similar si-a redobandit permisul fara a mai sustine vreo proba...de aceea am si postat hotararea..dar se pare ca voi rezolva tot la politie
si la mine cum este?
ca trebuie sa fac iar scoala de soferi...si am intalnit accelasi caz similar si a recuperat permisul cu hotararea legalizata fara a mai sustine examen sau proba practica...eeeee...deci cum e?

22.10.2014
Ora estimata: 08:30
Complet: C2 Penal Cameră Preliminară/Fond-amânare pr.
Tip solutie:
Solutia pe scurt: În baza art.336 al.1 N.C.pen. cu aplicarea art.5 al.1 N.C.pen. cu aplicarea art. 396 al.10 N.C.p.p. condamnă pe inculpatul Matei Marius la pedeapsa de 1 an închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe. În baza art. 83 alin. (1), (3) N.C. pen. amână aplicarea pedepsei închisorii pe un termen de supraveghere stabilit în condiţiile art. 82 C. pen., de 2 ani de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri. În baza art. 85 alin. (1) C. pen. pe durata termenului de supraveghere, inculpatul trebuie să respecte următoarele măsuri de supraveghere: a) să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Bucureşti, la datele fixate de acesta; b) să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; c) să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile, precum şi întoarcerea; d) să comunice schimbarea locului de muncă; e) să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă. În baza art. 86 alin. (1) C. pen. pe durata termenului de supraveghere, datele prevăzute în art. 85 alin. (1) lit. c) - e) se comunică Serviciului de Probaţiune Bucureşti. În baza art. 404 alin. (3) C. proc. pen. atrage atenţia inculpatului asupra consecinţelor nerespectării măsurilor de supraveghere şi obligaţiilor impuse şi ale săvârşirii de noi infracţiuni în cursul termenului de supraveghere. În baza art. 274 alin. (1) C. proc. pen. obligă pe inculpat la plata sumei de 1000 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat. Onorariul cuvenit apărătorului din oficiu rămân în sarcina statului. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 22.10.2014.
Document: Hotarâre 345/2014 22.10.2014