avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj

inainte de casatorie am achizitionat un teren cu sotia.. eu avand in cont suma de 35000 euro am inceput sa ridic casa din acei banii. A urmat nunta casa fiind trecuta cu mult de faza la rosu... acum divortam.. ea vrea 50/50 nu mi se
pare normal
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 22:20, 4 Ianuarie 2018
Buna seara,
Va trebui sa prezentati in instanta dovezile de care vorbiti si sa solicitati cota ce vi se cuvine.
Daca nu aveti avocat va sfatuiesc sa va angajati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divorț, pretenții materiale exagerate. contează infidelitatea în partaj? Danny9zeci Danny9zeci Buna ziua. O sa incerc sa fac un rezumat si sa dau detalii pe parcurs daca vreun avocat ma poate ajuta cu raspunsuri. Sunt casatorit de 1 an si 3 luni iar in ... (vezi toată discuția)
Partaj pe bun ipotecat Tempo Tempo Am pe cineva care se confrunta cu urmatoarea problema la care va rog daca ma puteti ajuta cu sfatul Dvs. Sotia a avut dinainte de casatorie un apartament ... (vezi toată discuția)
Partaj intre soti sofiamaria sofiamaria Buna ziua, va rog frumos cine ma poate ajuta cu o nelamurire. inainte de casatorie detineam un apartament pe numele mamei mele, apartament care l-am vandut ... (vezi toată discuția)