avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Activitate zahdorin

Activitate zahdorin

Răspuns la discuția executare silita
va multumesc pentru raspuns,

Dvs. spuneti ca trebuie sa contest executarea si titlul executoriu, ce presupune aceasta?

cum se calculeaza termenul de 15 zile de cand aflu de executare? eu acum am intrat in posesia plicului cu incuviintarea executarii deoarece nu mai locuiesc de mult la dresa la care a fost trimis plicul.
Buna

As avea o tntrebare referitoare la o executare silita.
Este vorba despre un Contract de credit FN din 02.04.2007 cesionat la Kruk, instanta a dat o incheiere civila in camera de consiliu fara citarea partilor, eu nestiind nimic si neputand sa ma apar.
Acest contract nu este perimat? Daca este vorba despre o cesiune catre o astfel de socitate acest contract constitue titlu executoriu?
Pe Incheiere apare "fara cale de atac" eu ce pot face in acest caz?
Răspuns la discuția Cum se percep penalizarile?
va multumesc, toate cele bune
si nu exista nici o situatie in urma careia sa fiu iertat de plata penalitatilor?
va multumesc pentru raspuns,
aceste penalitati pot fi percepute direct de catre asociatie sau voi fi obligat la plata lor doar in urma unui proces?
As avea o intrebare referitoare la perceperea penalitatilor pentru plata cu intarziere a cheltuielilor de bloc. Va rog sa ma lamuriti cum si in ce conditii pot fi percepute acestea.
Va multumesc