avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Buna

As avea o tntrebare referitoare la o executare silita.
Este vorba despre un Contract de credit FN din 02.04.2007 cesionat la Kruk, instanta a dat o incheiere civila in camera de consiliu fara citarea partilor, eu nestiind nimic si neputand sa ma apar.
Acest contract nu este perimat? Daca este vorba despre o cesiune catre o astfel de socitate acest contract constitue titlu executoriu?
Pe Incheiere apare "fara cale de atac" eu ce pot face in acest caz?
Cel mai recent răspuns: zahdorin , utilizator 09:48, 18 Noiembrie 2016
Buna ziua,

Incheierea se refera probabil la incuviintarea executarii silite procedura in care nu e necesara citarea partilor. Dvs trebuie sa contestati executarea si titlul executoriu, nu incuviintarea executarii, in 15 zile de cand aflati de executare. Daca e prescrisa sau nu depinde de circumstante, dar prescriptia nu se mai invoca din oficiu asa ca trebuie sa o invocati dvs in contestatie.

Succes,

va multumesc pentru raspuns,

Dvs. spuneti ca trebuie sa contest executarea si titlul executoriu, ce presupune aceasta?

cum se calculeaza termenul de 15 zile de cand aflu de executare? eu acum am intrat in posesia plicului cu incuviintarea executarii deoarece nu mai locuiesc de mult la dresa la care a fost trimis plicul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot contesta incheierea de incuviintare a execuatarii silite? nicoleta_85 nicoleta_85 pe calea contestatiei la executare, [u]pot solicita desfiintarea Incheierii de incuviintare a executarii silite?[/u] judecatoria constanta a incuviintat in ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare silita ionut979 ionut979 Buna ziua! Am urmatoarea speta: Contract de credit incheiat in 2008 cu BRD pentru un credit nevoi personale in valoare de 15000 lei pe 10 ani, s-au platit ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare silita micheline86 micheline86 Buna ziua, Am primit un dosar de la un BEJ in legatura cu poprirea pentru neplata unui credit preluat de Kruk. Inca sunt in termen pt depunerea ... (vezi toată discuția)