Prin Programul naţional de cadastru şi carte funciară 2015-2023 se poate muta un teren dintr-o tarla/parcela superioara in alta inferioara ,fara acordul meu ?
Ce pot face ?
* Am un Titlu de Proprietate .... cu o suprafata totala de ... ha in Tarla ... ,Parcela ....
* O SENTINTA CIVILA -definitiva si irevocabila prin care T.P mentionat nu se modifica;
* O societate desemnata sa execute lucrarile de inregistrare sistematica a imobilelor din UAT ...;
* cu aceasta ocazie am depuns „Formular cerere de rectificare –ANEXA NR.1.6 la regulament”
* PAUZA-nu am primit niciun P-V de solutionare a cererii de rectificare
* am solicitat explicatii Primariei, SC-ului care executa lucrarea , O.C.P.I-ului; A.N.C.P.I-ului de la care am primit raspunsuri neconcludente sau nu am primit niciun raspuns;
*dupa un an scot extras de carte funciara informativ si constat ca terenul din T.P se afla in alta TARLA SI PARCELA inferioare ca pozitie .
*mentionez ca pe T.P sunt 2 mostenitori si ca eu i-am cumparat partea celuilalt prin Antecontract de V-C
*raspunsul primit din partea A.N.C.P.I.-"impotriva incheierii de carte funciara aveti posibilitatea de a formula plangere in termen de 15 zile de la data comunicarii ,la biroul teritorial....."
ESTE POSIBIL CA O SOCIETATE SA-TI MUTE TERENUL UNDE DORESTE AVAND AJUTOR DIN TOATE PARTILE ?
....si intre timp "proaspetii proprietari " sa vanda terenurile cumparatorilor de ..".buna credinta "
Multumesc anticipat si nu ma las pana nu -mi recuperez terenul!