avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Abuz in cadrul Programulului naţional de cadastru şi ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Abuz in cadrul Programulului naţional de cadastru şi carte funciară 2015-2023

Prin Programul naţional de cadastru şi carte funciară 2015-2023 se poate muta un teren dintr-o tarla/parcela superioara in alta inferioara ,fara acordul meu ?
Ce pot face ?

Alte discuții în legătură

Cadastru general OSTAR OSTAR Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea speta : * Am un Titlu de Proprietate .... cu o suprafata totala de ... ha in Tarla ... ,Parcela .... ... (vezi toată discuția)
Autorizatie constructie geani15 geani15 prin art. 33 din OUG nr 138/2004 modif prin legea nr 269/2015 se face o derogare de la art 7 alin 1 lit b din legea 50/1991 - terenurile se pot identifica ... (vezi toată discuția)
Rectificare contract v-c si cadasatru tabu tabu In titlul de proprietate (L18/1991) se specifica reconstituirea dreptului de proprietate iar la identificare apare tarla/parcela 13/1 si apoi 60/42 (nu stiu ... (vezi toată discuția)