avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters383402

Activitate ContSters383402

Răspuns la discuția divort cu minori la mijloc

multumesc

buna ziua .va rog sa imi spuneti daca la un divort in tribunal una din parti nu are bani pt avocat cine o poate apara?tinand cont ca disputa va fi pt copii.si cine ar avea mai mult castig daca un parinte lucreaza in tara si celalalt pleaca doar 2 luni pe an la munca in strainatate apoi sta pe salarul celuilalt.casa in care locuiesc e facuta si cu ajutorul ambilor socri.
Răspuns la discuția alocatii copii
ma poate lamuri si pe mine cineva sa stiu si eu pana la ce data a lunii posta romana ar trebui sa dea alocatia la copii ca mie imi aducea intr-e 15 si 19 a lunii dar luna asta suntem in 23 si nu a adus inca postasul alocatia.la toti vecinii a adus doar la mine nu .poate a aparut o problema ceva ...multumesc
Răspuns la discuția demisia
imi puteti arata cum este formulata o cerere de demisie fara preaviz. eu as vrea sa imi iau zilele de concediu care le am apoi cand vin din concediu sa ma prezint cu cererea de demisie.multumesc
Discuție alocatii copii
buna ziua.am 2 copii si vrem sa plecam in strainatate la vara si sa luam si copii cu noi.cum si unde ar trebui sa ne adresam sa renuntam la alocatia din tara sa putem face alocatii in tara unde plecam.in cat timp se elibereaza dovada ca nu mai beneficiem de alocatie aici si cu cat timp inainte ar trebui sa anuntam .cand am facut dosarul pt alocatie la copii am depus la primaria din comuna.tot acolo trebuie sa mergem?multumesc
Discuție demisia
buna ziua.lucrez de catia ani in confectii si as vrea ca in vara sa plec.este obligatoriu sa stau in preaviz sau pot sa vin cu cererea se demisie si sa plec?mai am zile de co si de anul trecut care nu le am luate cum voi putea beneficia macar de banii de la ele ca zilele libere de concediu ni le acorda foarte greu.adica ei vor sa fim trecuti in concediu dar sa venim in acelasi timp la munca.va multumesc
Discuție bursa de studiu
Buna ziua,va rog sa imi spuneti daca la bursele pt scoala de studiu'pt elevi,la actele necesare si tine cont daca ai un cont in banca cu cativa banuti,cam 4000 ron?ca la alocatia complementara nu se aproba dosarul din cauza acelui cont.va multumesc