avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... bursa de studiu
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

bursa de studiu

Buna ziua,va rog sa imi spuneti daca la bursele pt scoala de studiu'pt elevi,la actele necesare si tine cont daca ai un cont in banca cu cativa banuti,cam 4000 ron?ca la alocatia complementara nu se aproba dosarul din cauza acelui cont.va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:33, 12 Martie 2016
Bursa de studiu se acordă elevilor care provin din familii cu un venit lunar mediu pe membru de familie pe ultimele 3 luni cel mult egal cu salariul minim pe economie şi care îndeplinesc simultan condiţiile: au media generală peste 7,00 şi nota 10 la purtare în semestrul anterior celui în care se acordă bursa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare burse școlare Maria Uceanu Maria Uceanu Bună ziua, Am o întrebare cu privire la un text de lege privind acordarea burselor. Cu excepția elevilor din clasele a-IX-a, în semestrul al-II-lea nu se ... (vezi toată discuția)
Bursa scolara utilizator5555 utilizator5555 Buna ziua, As avea o intrebare legata de bursele scolare mai exact cea de studii. Am inteles ca pot beneficia de ea conform ordin 5.576 din 7 octombrie ... (vezi toată discuția)
Bursa sociala situatie ..... victorp victorp Situatia economica a familiei ma indreptateste si imi permite sa solicit bursa sociala . Intrebarile mele sunt : - am doi copii la doua scoli diferite ... (vezi toată discuția)