avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort cu minori la mijloc
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort cu minori la mijloc

buna ziua .va rog sa imi spuneti daca la un divort in tribunal una din parti nu are bani pt avocat cine o poate apara?tinand cont ca disputa va fi pt copii.si cine ar avea mai mult castig daca un parinte lucreaza in tara si celalalt pleaca doar 2 luni pe an la munca in strainatate apoi sta pe salarul celuilalt.casa in care locuiesc e facuta si cu ajutorul ambilor socri.
Cel mai recent răspuns: ContSters383402 , utilizator 19:11, 31 Mai 2016
Buna ziua,
Angajarea unui avocat nu este obligatorie. Ambii parinti au sanse egale, cel fara avocat aparandu-se singur.
Mai exista posibilitatea unui ajutor public judiciar pentru avocat.
Ca se munceste in tara sau in afara nu are importanta. Este posibil ca in cele cateva luni de lucru in afara sa se castige mai mult decat intr-un an in tara.

multumesc

Ultima modificare: Marți, 31 Mai 2016
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tutela Ginulici Ginulici O cunostinta , ramasa vaduva cu 2 copii minori, are serviciu in strainatate, si lucreaza o luna afara, o luna sta in tara cu copiii.Pe perioda cat este ... (vezi toată discuția)
Conditii pentru a castiga custodia copilului printr-un divort? stef82max stef82max buna,sunt casatorit de 4 ani,dar din pacate acu un an sa rupt,avem o fetita de aproape 3 ani nascuta in strainatate,pana anul trecut am locuit impreuna,cand in ... (vezi toată discuția)
Divort cu minori cosmin_lan cosmin_lan Buna ziua as dori daca ma puteti lamuri in urmatoarea problema. Sunt casatorit am doi copii si sotia de o vreme pleca la munca in strainatate. atat eu cat si ... (vezi toată discuția)