avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1572 soluții astăzi
Forum Activitate analexandra

Activitate analexandra

Răspuns la discuția Sarcina
Multumesc mult pentru raspunsuri.
Am acea cerere cu adeverinta de la medic, am dat si numar de inregistrare.

Multumesc mult pentru raspunsuri
Discuție Sarcina
Buna ziua,

Sunt angajata la o firma si azi am anuntat sarcina mea domnului Director, am avut o discutie cu el legata de activitatea mea in firma, si imi transmite ca nu este multumit de mine, si ca sa ma gandesc la o solutie cum sa fac.

Intrebarera este ma poate da afara in situatia in care sunt, atat timp cat este anuntat de starea mea. Poate sa imi faca ceva?
Răspuns la discuția Fisa Post
Daca vreau sa bag acel C.O R din link in revisal imi da alta denumire Magistrant Consultant. Nu stiu cum sa procedez cu revisal ce cod COR sa bag.

Multumesc,
Discuție Fisa Post
Buna ziua,

Ma poate ajuta cineca cu un model de fisa post pentru un asistent Juridic

Multumesc,
Răspuns la discuția Fisa Post Jurist
A fost angajata pe post de Functionar administrativ, dar ea se ocupa de partea juridica doar intocmire de dosare a fostilor angajati a clientilor si furnizorilor cu debite (le preda avocatului care le duce in instanta), decizii de imputare, plangeri penale, documentele oficiale ale firmei de la institutile publice, evidenta tuturor contractelor clienti si furnizori.
Buna ziua, recent a fost angajata o persoana pe departamentul Juridic, este singura persoana din departament, intrebarea este ce denumire sa ii dau in fisa postului, ea nu are nici studii de specialitate (domeniul ei de activitate este Jurist)

Multumesc