avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fisa Post Jurist
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fisa Post Jurist

Buna ziua, recent a fost angajata o persoana pe departamentul Juridic, este singura persoana din departament, intrebarea este ce denumire sa ii dau in fisa postului, ea nu are nici studii de specialitate (domeniul ei de activitate este Jurist)

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:16, 11 Martie 2016
Pe ce post a fost angajata daca nu are studii de specialitate?
Nu poate sa fie angajata pe postul de jurist fara studii superioare de specialitate.
A fost angajata pe post de Functionar administrativ, dar ea se ocupa de partea juridica doar intocmire de dosare a fostilor angajati a clientilor si furnizorilor cu debite (le preda avocatului care le duce in instanta), decizii de imputare, plangeri penale, documentele oficiale ale firmei de la institutile publice, evidenta tuturor contractelor clienti si furnizori.
Daca a fost angajata ca si functionar administrativ, atunci fisa postului trebuie intocmita pentru aceasta functie.

Vedeti daca va ajuta acest link
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa postului-agent comercial ContSters124012 ContSters124012 Buna tuturor!sunt noua pe aici si am nevoie de ajutor..am un model de o fisa a postului a unui agent comercial si am cateva dubii in legatura cu completarea ... (vezi toată discuția)
Cereri fise de post Daniela2172 Daniela2172 pentru toti cei care cereti fise de post trimiteti-mi adresele de email si ce fisa vreti si va transmit tot ce am. (vezi toată discuția)
Angajare manager/direstor fara studii superioare simokazoo simokazoo Pot angaja cu CM o persoana fara studii superioare-facultate pe post de director sau manager departament? Mentionez ca persoana are studii postliceale de 3 ... (vezi toată discuția)