avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Activitate ice_man713413

Activitate ice_man713413

Buna ziua,
Dupa foarte multe telefoane am reusit sa fac rost de un avocat roman sa ma reprezinte. Eu nu stiu cum ar trebuii sa procedez cu firma la care lucrez , eu sunt in aceasta situatie din cauza firmei pentru ca ei au fost cei care au preluat incarcarea (nu eu) . Eu cum as putea in termeni legali sa trag la raspundere firma la care sunt angajat
Buna ziua ,
Ma aflu intr-o situatie destul de dificila drept urmare un sfat mi-ar fi necesar.Firma la care lucrez m-a trimis sa incarc o autoutilitara de la o persoana din uk si dupa ce am incarcat bunul si am plecat am fost arestat pt ca era furata atit ea cat si bunurile din ea. Am declarat ca eu nu stiam ca este furata si ca firma ma trimis (sunt acuzat de conspiratie pe o perioada de 3 luni ca as face parte din acel grup)?????????????.Firma la care lucrez nu mi-a oferit nici un spijin (avocat) pentru ca in viziunea lor sunt nevinovat si ar trebuii sa fiu eliberat. Am stat 2 zile la politie in arest,74 in puscarie si momentat sunt eliberat coditionat cu bratara la picior pana la proces. Cand ii sun pe cei de la firma sa le cer documente sa dovedesc ce am facut in ultimele 3 luni ei imi trimit documente gresite. Cum ar trebuii sa procedez in continuare?. M-ar ajuta daca sun in romania la procuratura si depun plangere?. Ma poate sfatuii cineva referitor la problema mea. Multumesc
Discuție Birou credit
Bună ziua!! În 2008 am luat un credit nevoi personale de la bcr în suma de 45000. Am achitat un an de zile după care am fost în in posibilitate de plata.în 2013 am fost executat silit de către kruk prin hotărâre judecătorească(pentru suma de 89000ron cu toate cheltuielile ). De la executor am primit somații pana în septembrie 2015 și de atunci nimic(au trecut 20 de luni de la ultima somatie)Deși era o hotărâre judecatoreasca eu nu am avut poprire niciodată pe salariu. Luna trecuta am făcut o interogare în BC și am constatat că nu figurez cu creditul respectiv. Întrebarea mea este: ce s-a întâmplat cu creditul de nu apar în BC cu el? Multumesc
Răspuns la discuția executare silita
v-am scris mai sus ultima somatie primita la domiciliu . spuneti-mi va rog ce as putea sa fac eu in continuare. sa ignor somatiile primite? oare cat timp or sa mai vina
a primit acasa pe 29-09-2015 o somatie: va facem cunoscut ca prin titlul executoriu-contract de credit nr..................in numele legii, ati fost obligat sa-i platiti creditoarei SECAPITAL S.a.R.L , o societate inmatriculata in Luxembug, inregistrat in Registrul Comertului si al Companiilor la sectiunea B sub nr 108305 , avand sediul social in B-dul Charles de Gaulle, nr.2 , L-1653 Luxemburg prin reprezentant legal S.C KRUK INTERNATIONAL S.R.L .,cu sediul in Bucuresti, Calea mosilor, nr 51, et5,6,7, sector 3,inregistrata sub nr.j40/3301/2007 avand CUI RO 21114156, suma de 78954,38 ron, suma ce reprezinta din titlul executoriu. in temeiul art 371(1) +art 373 (1) cod pr civ., la cererea creditorului, prin incheierea de sedinta nr........./30.05.2012 a judecatoriei.........s-a incuvintat executarea silitat, in toate formele prevazute de lage, astfel ca nu mai puteti dispune de bunurile aflate in patrimoniul dvs., in virtutea dispozitiilor art 2.324 alin 1 Cod civil, prin care legiuitorul a statutat ca:" ce care este obligat personal raspunde cu toate bunurile sale mobile si imobile,prezente si viitoare. ele servesc drept garantie comuna a creditorilor sai". NOI .........-executor judecatoresc pe linga Judecatoria......... in temeiul art 411 Cod pr. civ., VA SOMAM , ca in termen de 1 zi de la primirea prezentei somatii sau lasarea ei la sediul sau la domiciliul dvs., sa achitati creditoarei suma de 86000lei ron constituita din debit principal + cheltuieli de executare
este o somatie de plata atit . la firma nu a mai primit nimic din 01-2015 .din 01-2015 pana azi decat el a primit acasa pe 29-09-2015 si atat . angajatorul nu vrea sa ii faca poprirea o ignora
buna ziua. fiul meu are o executare silita din 05-2012 prin hotarare judecatoreasca pe suma de 85000ron.firma la care lucreaza a primit periodic comunicari in vederea popririi pe salariu dar nu a facut nimic in acest sens( fiind un bun angajat nu a dat curs acestor "comunicari" venite de la B.E.J). nu are bunuri pe numele lui si nici conturi in banca . niciodata nu a exiatat vre-o discutie cu executorul sau cu firma de recuperari creante . ultimile hartii primite de la B.E.J sunt din 29-09-2015 . intrebarea mea este : poate scapa vreodata de aceasta executare? se poate vorbii aici de perimare??? noi si daca vrem sa il ajutam nu putem avand venituri mici .multumesc