avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 818 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua , Ma aflu intr-o situatie destul de dificila ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua , Ma aflu intr-o situatie destul de dificila drept ...

Buna ziua ,
Ma aflu intr-o situatie destul de dificila drept urmare un sfat mi-ar fi necesar.Firma la care lucrez m-a trimis sa incarc o autoutilitara de la o persoana din uk si dupa ce am incarcat bunul si am plecat am fost arestat pt ca era furata atit ea cat si bunurile din ea. Am declarat ca eu nu stiam ca este furata si ca firma ma trimis (sunt acuzat de conspiratie pe o perioada de 3 luni ca as face parte din acel grup)?????????????.Firma la care lucrez nu mi-a oferit nici un spijin (avocat) pentru ca in viziunea lor sunt nevinovat si ar trebuii sa fiu eliberat. Am stat 2 zile la politie in arest,74 in puscarie si momentat sunt eliberat coditionat cu bratara la picior pana la proces. Cand ii sun pe cei de la firma sa le cer documente sa dovedesc ce am facut in ultimele 3 luni ei imi trimit documente gresite. Cum ar trebuii sa procedez in continuare?. M-ar ajuta daca sun in romania la procuratura si depun plangere?. Ma poate sfatuii cineva referitor la problema mea. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Avocat Sebastian Murariu , Avocat 23:40, 25 Ianuarie 2021
Bună ziua,

Luați-vă un avocat care să vă reprezinte în procesul (din Uk înțeleg) care există pe rol.
Buna ziua,
Dupa foarte multe telefoane am reusit sa fac rost de un avocat roman sa ma reprezinte. Eu nu stiu cum ar trebuii sa procedez cu firma la care lucrez , eu sunt in aceasta situatie din cauza firmei pentru ca ei au fost cei care au preluat incarcarea (nu eu) . Eu cum as putea in termeni legali sa trag la raspundere firma la care sunt angajat
De ce nu vorbiti cu avocatul dvs?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sofer tir acuzat de furt bscrst bscrst Buna seara! Sotul meu este sofer pe tir si realizeaza de cativa ani curse externe. Acum a fost trimis in Treviso-Italia sa incarce camionul pentru a se ... (vezi toată discuția)
Extradare din marea britanie in baza unui mea, sentinta cu executare de 4 ani din 2008 CC2 CC2 Buna seara, Am rugamintea sa-mi spuneti cum trebuie sa procedez in cazul in care urmeaza sa fiu extradat din Marea Britanie in baza unui Mandat European de ... (vezi toată discuția)
Invitatie politie ContSters261284 ContSters261284 Buna tuturor!Nu sunt in tara la ora actuala ,am fost informata de catre parinti k am primit o invitatie pe care le-a inmanat-o personal un inspector de politie ... (vezi toată discuția)