avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Activitate ClaudiuSP

Activitate ClaudiuSP

Buna ziua am fost oprit de radar in mers și sancționat cu ART 121/1 și ART 101/2 , am semnat procesul verbal și nu apare martor asistent , nu aveam viteza aia cum as putea justifica sa îmi anuleze amenda e vb de 200 euro .
Buna seara , anul trecut am vândut un laptop pe Olx , am trimis prin curier in alt județ la 400 km . Ma sunat la câteva zile sa îmi spună ca laptopul e fisurat si ca nu are cablul de alimentare si ca nu-l mai vrea , eu n-am acceptat să-l trimită pt ca laptopul eu nu l-am folosit , l-am cumpărat nou si nu l-am folosit , am dovezi foto cu laptopul cum arată când l-am trimis și individul respectiv mi-a trimis poze si laptopul e tot crăpat . Mi-a făcut plângere la poliție și in declarația care a scris-o la poliție a mințit asupra sumei care a plătit-o , pt ca el a platit mai puțin am dovezi contul de Olx unde apare anunțul și chitanța de la Cargus . Eu sunt din Iași și individul e din Bistrița , având in vedere ca a mințit asupra sumei care a plătit-o și nu poate demonstra ca eu i-am trimis-o sparta , dacă se ajunge la penal ce șanse as avea de câștig și dacă as putea muta procesul la Iași și eventual să-i deschid eu alt proces pt mărturie mincinoasa și să-l târăsc prin tribunale s-ai cer despăgubiri morale cat as putea sa ii cer daune ?
Menționez ca laptopul a fost complet când l-am trimis și a fost in stare impecabila , ce ma sfătuiți sa fac , da încerc sa ne împăcăm ?
Chestia e ca el vrea sa îmi trimită laptopul înapoi și așa numi convine pt ca eu am dat bani pe laptop și știu ce am trimis, am vândut mai multe lucruri pe Olx și toți au fost multumiți .
Va mulțumesc .
Multumesc Ynocenta .
Da domnuAdriantot se pot face corecturi dar cu semnatura , in cazul de fata nu este nicio semnatura, va multumesc.
O intrebare > Ce risca daca modifica el sumele _?
Va multumesc.
Domnilor eu am vazut si pozat factura in care el a modificat cu pixul suma , eu am cerut de la societatea care livreaza apa calda si dumnealor mi-au dat hartie semnata si stampilata cu suma care mi se cuvine .
Eu sunt economist si nu cred sa fie legal sa faci corectari cu pixul , punand alta suma decat cea reala.
Nu cred ca are cineva dreptul legal de a-si atrebui sume necuvenite.
Administratorul in cauza retinandu-mi o suma consistenta pe care a bagato in buzunar.
Buna seara eu si sotia mea am depus actele pentru ajutorul de caldura si administratorul ne-a trecut o suma pe hartii , cand am verificat la Coltern doamna de acolo mi-a spus ca ajutorul este mai mare decat cel afisat pe afisul din scare blocului.
Am cerut facture de la presedintele de censor din bloc si pe factura apare suma care mia zis doamna respectiva iar administratorul a taiat cu pixu.
Cer sfatul celor din forum sa-l speriu putin pe hotul de administrator, legal ma gandesc ca intra la categoria fals si uz de fals astept parerile dumneavoastra.
Răspuns la discuția Dauna la o masina neasigurata
Si in cazul in care o sa imi refuze dosarul pentru ca asigurarea mea ca pagubit e expirata , ce e de facut?
Răspuns la discuția Dauna la o masina neasigurata
Am sunat la o companie de asigurari si mi-au spus ca imi trebuie asigurare valabila.
Buna seara m-a frecat in parcare o masina , am luat copii de pe talon , CI, permis ... etc , am masina inmatriculata in Spania si mi-a expirat asigurarea de doua saptamani.
Pot sa imi fac masina pe asigurarea vinovatului?