avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda de circulatie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda de circulatie

Buna ziua am fost oprit de radar in mers și sancționat cu ART 121/1 și ART 101/2 , am semnat procesul verbal și nu apare martor asistent , nu aveam viteza aia cum as putea justifica sa îmi anuleze amenda e vb de 200 euro .
Cel mai recent răspuns: Gheorghe Florin , Consilier juridic 17:52, 8 Iulie 2017
Inițial contestati PV exact pe motivul invocat de dvs: nu sunteti de acord cu viteza comunicată si solicitati prezentarea ca probă a înregistrării radar, a certificatului metrologic de verificare a radarului, atestatul operatorului radar. Dupa aceea vedeti de ce nereguli va puteți lega.
O data ce ati semnat PV nu trebuie sa fie prezent un martor asistent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Filmare radar neprezentata danielmedias danielmedias Am fost sancționat, pt viteza, și nu mi s a prezentat înregistrarea doar dacă fac plângere la judecătorie. Ce drepturi am, și ce pot face? (vezi toată discuția)
Amenda poliția rurală Mihaelasamm Mihaelasamm Buna ziua Am fost oprită de poliția rurală in localitatea Videle sub pretextul ca as fi încălcat limita de viteza cu 9 km/h și cum ca as fi mers ... (vezi toată discuția)
Radar Critian Ioan Critian Ioan Bună ziua, În data de 13.03.2016 am fost oprit de aparatul radar pentru depășirea vitezei în localitate. Am contestat p.v.pentru : 1.menționarea ... (vezi toată discuția)