avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Plângere la politie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Plângere la politie

Buna seara , anul trecut am vândut un laptop pe Olx , am trimis prin curier in alt județ la 400 km . Ma sunat la câteva zile sa îmi spună ca laptopul e fisurat si ca nu are cablul de alimentare si ca nu-l mai vrea , eu n-am acceptat să-l trimită pt ca laptopul eu nu l-am folosit , l-am cumpărat nou si nu l-am folosit , am dovezi foto cu laptopul cum arată când l-am trimis și individul respectiv mi-a trimis poze si laptopul e tot crăpat . Mi-a făcut plângere la poliție și in declarația care a scris-o la poliție a mințit asupra sumei care a plătit-o , pt ca el a platit mai puțin am dovezi contul de Olx unde apare anunțul și chitanța de la Cargus . Eu sunt din Iași și individul e din Bistrița , având in vedere ca a mințit asupra sumei care a plătit-o și nu poate demonstra ca eu i-am trimis-o sparta , dacă se ajunge la penal ce șanse as avea de câștig și dacă as putea muta procesul la Iași și eventual să-i deschid eu alt proces pt mărturie mincinoasa și să-l târăsc prin tribunale s-ai cer despăgubiri morale cat as putea sa ii cer daune ?
Menționez ca laptopul a fost complet când l-am trimis și a fost in stare impecabila , ce ma sfătuiți sa fac , da încerc sa ne împăcăm ?
Chestia e ca el vrea sa îmi trimită laptopul înapoi și așa numi convine pt ca eu am dat bani pe laptop și știu ce am trimis, am vândut mai multe lucruri pe Olx și toți au fost multumiți .
Va mulțumesc .

Alte discuții în legătură

Blocare bani ramburs la cargus-urgent curier marianpr marianpr Buna ziua, Un prieten a trimis un produs prin Cargus-Urgent Curier cu plata ramburs. Dupa ce a ajuns coletul la destinatar a platit contravaloarea ramburs. ... (vezi toată discuția)
Inselaciune telefon replica stefanman stefanman Buna seara, pe data de 1 am gasit un anunt pe olx cu un iphone 6s mai ieftin (1500lei), in urma negocierii m-am inteles cu vanzatorul la 1300lei cu conditia sa ... (vezi toată discuția)
Am fost inselat pe olx. ce este de facut? claudiu911 claudiu911 Buna ziua! In urma cu o lnuna am apelat la serviciile unui individ de pe OLX. Aveam o tableta cu ecranul fisurat si nu am gasit un service local care sa se ... (vezi toată discuția)