avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Activitate rizea_tori

Activitate rizea_tori

Răspuns la discuția Debranșare RADET CONSTANȚA
Nu a fost dezbătută succesiunea.
Buna ziua, numele meu este Rizea Tori si vreau sa fac cerere de debranșare de la RADET Constanța, prin asociația de proprietari dar problema este ca, contractul cu RADET este pe numele tatălui meu decedat, menționez ca in Contractul casei sunt ambii părinți, mama fiind in viață. Cum trebuie să procedez? Mulțumesc.
Va multumesc pentru lamuriri.
Va multumesc.
Cum traim in Romania si trebuie sa stim inainte cind ne imbolnavim...... Exact in a 2-a zi a primului concediu medical fratele meu a fost la medicul ortoped din policlinica pt a ma programa pt scoaterea ghipsului dar nu aveau locuri libere mai devreme de 2 decembrie, si cum la noi stiti bine pe 30 noiembrie si 1 decembrie sunt sarbatori legale si se sta acasa..... de aceea am fost la medic abia pe data de 2 decembrie. Si da, am fost platita pt ambele concedii medicale. Multumesc.
Subsemnatul (patronul firmei) in conformitate cu Legea 53/2003 avand in vedere suspendarea Contractului de munca...... inregistrat..... la data de..... DECID art. 1 Incepand cu data de 02.12.2015 se suspenda CIM pana la data de 14.12 2015 conf. art. 50b din Codul muncii, in baza concediului medical. Tin sa precizez ca eu am mai avut concediu medical 12 zile in perioada 20 noiembrie- 30 noiembrie 2015, si pt acea perioada nu s-a intrerupt contractul de munca, desi eu am stat acasa cu piciorul in ghips. De ce s-a facut acest lucru doar pentru a 2-a perioada/. Multumesc.
Buna seara. In perioada 20 noiembrie- 30 noiembrie 2015 am fost in concediu medical, diagnosticul fiind: entorsa picior drept. Pe 30 noiembrie si 1 decembrie fiind zile nelucratoare m-am prezentat la policlinica pt a-mi fi scos ghipsul pe data de 2 decembrie 2015 si incepand cu aceeasi data mi s-a eliberat alt concediu medical pentru recuperarea piciorului pe o perioada de inca 12 zile pana pe data de 13 decembrie 2015. In luna februarie a acestui an (2016) am primit de la firma unde muncesc o instiintare cum ca pe perioada celui de-al 2-lea concediu medical mi s-a intrerupt contractul de munca in baza concediului medical. Mentionez ca medicalul a fost platit 75 %. Este corecta decizia firmei ?