Buna ziua as vrea sa seman in gradina tabac ptr a avea personal
Suntem 2 fumatori inraiti
As avea probleme cu legea?
Cat tabac ma lasa legea sa semsn in gradina ?
Intreb ca nu as vrea sa ma parasca vreun vecin si sa ma trezesc cu politia pe capu meu
Multumesc frumos ptr raspunsuri
Vor dar cu jumate de gura...ca nah..
Imi puteti spune de unde sa inceapa sa faca acte? Multumesc
gi-jane2 a scris:
Nu aveti ce acte sa faceti daca parintii nu vor. Daca intabuleaza noua casa, va fi pe numele părinților, nu pe al lor. Trebuie dati in judecata parintii dacă vor ceva.
Buna seara, vin cu intrebari din partea surorii mele
Sotu ei a facut casa fara acte care trebuie si a facut-o langa mama lui(lipita) ca o anexa,parintii lui nu au vrut sa faca acte,..
Cum poate sa o treaca legal?
Va multumesc ptr eventualele raspunsuri
Buna ziua ,povestea mea in mare asa
Am copil bolnav cu grad de handicap plus certificat de orientare scolara (face scoala acasa) am depus dpsarul la scoala ptr cei 16,60 p zi plus 50% majorat
Am facut tot cu ajutorul cu o secretara cu nr de inregistrare etc ,dar am afkat ca dosarul nu este bagat mai departe, este pe birou inca ,si ea imj spune ca nu are bani,deci minte ca si bugetul ii facut in octombrie (atunci am facut acte ptr cjrae) dar eu am neamuri care lucreaza in primarii si mi-a zis ca bugetul se face in ianuarie nu cum spune ea plus de asta asistenta sociala knd trebuia sa ma angajeze primul an ,a zis ca in ianuaroe se face bugetul
Ea este si contabil si secretara la scoala
Am zis sa ii fac reclamatie, dar unde??
Ma puteti ajuta??
Va multumesc
Bună ziua am și eu o întrebare aseară o vecină (cumatra) o venit seara la mine sa ma întrebe dacă cumpăr un dulap eu am acceptat și mam dus sa o ajut să-l aduc la mine ok pana aici totul bine pana merg cu cumatra în spate sa aducem căruță fără cal în fata unde era dulapul. pana am adus noi căruță în fata iese o vecină dea cumatre mele cu lanterna beata și ne înjură și ne batjocorește pe amândouă. Am pus noi dulapul în căruță deschidem porțile sa putem ieși knd colo vecina beata striga ca ne filmează ca nu știu ce. Totul bine pana ajung aproape de casa mea (stau vreo 4 case distanță de cumatra) vine vecina beata cu furca și încă cu o vecină și strigau ca vine politia ca sa ducem eu și cumatra mea dulapul înapoi că-l face bucăți și da cu furca în dulap(am găurile de furca pe ușa dulapului) atunci eu ii zis tanti x ce faci lasă-ne în pace. Ea atunci zice k îmi baga furca în mine mo lovit la umăr,la picior și la încheietura mâinii. Eu de frica k poate îmi trage cu furca în cap iam adus dulapul înapoi. Lam lăsat în căruță în curte și am plecat acasă. Azi dimineață vine cumatra la mine la ora 6 sa aducem dulapul la mine ca nu are bani. Ok mam dus și lam adus.
La ora noua fix mam dus la politia mea din sat sa o reclam pe vecina beata care mo lovit cu furca și cealaltă vecina. Când ajung acolo politia ma ia la trei metri distanta ca cică aseară vecina beata lo sunat și cică eu iam furat lemnele.
Dar reclamația mea nu o luat-o în scris și nici nu MO băgat în seama ca cică astea sunt prostii. Întrebarea mea este ce trebuie sa fac cu politia asta mea din sat ca nu mi-o luat reclamație și cu vecina beata și cu cealaltă.
Aștept răspunsul dumneavoastră
Vă mulțumesc!! =D>