Formularea unei cereri de chemare in judecata (model/formulare text) pentru deschidere succesiunii pentru mostenire terenuri legea 18 prin declararea singurilor mostenitori ca straini de succesiune,verii mei (nu cunosc adresa lor pentru citare la proces (plecati in strainatate).
:)
Detin titlurile de proprietate pe terenurile agricole ale bunicii mele a carei mostenitor sunt, prin decesul ambilor mei parinti, in cazul in care cred ca nu mai pot gasi ultima sotie a unchiului meu (=copil al bunicii mele) dar de la care am hartie de mana ca renunta la mostenire contra unei sume de bani achitate catre dumneaei.
Detin Titlurile de proprietate ale terenurilor agricole si intravilan (in sat) ale bunicii mele (in viata la data intrarii in vigoare a legii 18). Nu s-au facut acte de succesiune/mostenire pentru aceste terenuri nici dupa decesul parintilor mei adica 1. mama = fiica buniciii mele si 2. nici dupa decesul tatalui meu. In drept ar fi 2 (doi ) veri ai mei poate in viata - dar cu domiciliu necunoscut (= in strainatate).
In ce caz ma aflu eu in termeni juridici pentru a intra in depline drepturi asupra tuturor acestor terenuri prin actiune in instanta ?
Va multumesc
CU STIMA:)