avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Formularea unei cereri de chemare in judecata ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Formularea unei cereri de chemare in judecata (model/formulare text) pentru deschidere succesiune pentru mostenire terenuri legea 18 prin declararea celorlalti mostentori straini de succesiune

Formularea unei cereri de chemare in judecata (model/formulare text) pentru deschidere succesiunii pentru mostenire terenuri legea 18 prin declararea singurilor mostenitori ca straini de succesiune,verii mei (nu cunosc adresa lor pentru citare la proces (plecati in strainatate).
:)
Detin titlurile de proprietate pe terenurile agricole ale bunicii mele a carei mostenitor sunt, prin decesul ambilor mei parinti, in cazul in care cred ca nu mai pot gasi ultima sotie a unchiului meu (=copil al bunicii mele) dar de la care am hartie de mana ca renunta la mostenire contra unei sume de bani achitate catre dumneaei.

Va multumesc
Cu stima :)
Angajati-va un avocat o speta de acest gen nu poate fi castigata fara a fi reprezentat si asistat daca doriti sa aveti sanse,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere succesiune in instanta in lipsa celorlalti mostenitori care au domiciliu necunoscut AlbicheiRomulus AlbicheiRomulus Detin Titlurile de proprietate ale terenurilor agricole si intravilan (in sat) ale bunicii mele (in viata la data intrarii in vigoare a legii 18). Nu s-au ... (vezi toată discuția)
Anulare contract vanzare-cumparare. buna! tatal meu a decedat acum 20 de ani, fara sa se faca dezbaterea ... MMon MMon Buna! Tataul meu a decedat acum 20 de ani, fara sa se faca dezbaterea succesorala pt niste terenuri apartinand bunicilor. Fratele acestuia (decedat intre timp ... (vezi toată discuția)
Mostenire, succesiune si alte probleme Danny2002 Danny2002 Buna ziua, Am mare nevoie de un sfat, eu si familia mea ne-am lovit anul trecut de urmatoarea problema, in primavara asta urmand sa facem demersuri pentru ... (vezi toată discuția)